DSCF0211-normal.jpgDSCF0210-normal.jpgDSCF0272-normal.jpg

Pitkästä aikaa taas päivityksiä laittelen,eli Hoarfrost`s kenneliin tuli ensimmäinen serti ja rotunsaparhaan titteli Hoarfrost`s Believe In Me alias Pinjan käydessä kevään näyttely kauden avaamassa Puumalassa 24.5.2014 Tuomarina oli Harto Stokmari.Ja sen voin sanoa kasvattaja oli kyllä silloin onnensa kukkuloilla ja kädet oikeen kananlihalla. Arvostelu menee näin:"Narttumainen.Oikeat mittasuhteet.Oikean muotoinen ja ilmeinen pää.Hyvä purenta.Hyvä kaula ja ylälinja.Tilava runko.Normaalisti kulmautunut.Hyvä runko turkki.Pehmeä parta ja raajakarvat.Liikkuu hyvin sivulta." Eli tulos siis AVO ERI.AVK1,SERT JA ROP.

Pinjan seuraava koitos olikin sitten Kotkassa 15.6.2014 jossa tuloksena oli AVO-EH,AVK1 Tuomarina oli Kazmierski Andrzej, Puolasta. Arvostelu oli todella hyvä."Correct in type as well.Generall impression.Well constructed,but should have more elegabt in style(her neck should be longer)Moves rytmicly however too close behind.Rest is excellent"

Siru sisko kin viimeisessä kuvassa ja tyttö on nyt saanut vähän "naisistua" ja käydään näyttelyissä aikaisintaa elokuussa.